Су-від — (від фр. sous-vide, "під вакуумом") — метод приготування їжі, за якого м'ясо, риба або овочі повільно готуються за низьких температур. Перед приготуванням продукти поміщаються в пластиковий пакет, з якого викачується повітря за допомогою вакуумного насоса, після чого їжа готується у воді за постійної температури в межах від 45 до 90 °C. Завдяки цьому страви пастеризуються й термін їх зберігання збільшується.
Апарат су-від PC-SV 1112 від німецької компанії Profi Cook потужністю 520 Вт у корпусі з високоякісної неіржавкої сталі, обладнаний місткою чашею з внутрішнім антипригарним покриттям об'ємом 8.5 литров і за допомогою вакуумування в пакети страв, дасть змогу зберегти оригінальний смак і аромат приготуваних інгредієнтів (прилад для вакуумного паковання купується окремо).
У разі додавання складників, як-от спеції або трави в пакет, смак стає інтенсивнішим. Приготування ведеться за точно заданої температури от 45 до 90 °C з точністю +/- 0.5 °C. Ви зможете встановити таймер приготування від 2 до 72 годин.
На підставці, що йде в комплекті, можна розмістити до 3 окремих запаяних пакетів (наприклад, зі стейками). Завдяки використанню підставки забезпечується те, що кожен пакет буде оточений водою. Для зручності під час роботи з пристроєм, у постачанні йдуть і щипці.
-Корпус із неіржавкої сталі
-Точне приготування їжі за допомогою електронного регулювання температури (макс. Відхилення +/- 0,5 °C)
- Вітаміни, поживні речовини й ароматизатори зберігаються
-Включно ніжна функція приготування їжі, функція виробник йогуртів і функцію збереження тепла
-ЖК-дисплей (блакитна підсвітка)
-Установлення температури: 45 °C - 90 °C -72 год таймер -Емкість 8,5 літра
- Приготування їжі лоток (антипригарним покриттям)
-Велике вікно перегляду в кришці
-Вмикно Щипці та стійки з неіржавкої сталі для розміщення їжі
-220-240 В, 50/60 Гц, 520 Вт
Тип |
Су-виді |
Функції |
Йогурт Підтримка температури |
Загальний об'єм чаші |
8,5 л |
Тип нагрівання |
ТЕН-нагрівання |
Покриття чаші |
Неіржавка сталь |
Мова меню |
Англійська |
Додаткові можливості |
Сьємова верхня кришка Оглядове вікно |
Тип керування |
Сенсорне |
Ручні налаштування |
Час Температура |
Потужність нагрівального елемента |
520 Вт |
Дисплей |
LCD із синьою підсвіткою |
Таймер |
120 - 4320 хв |
Регулювання температури приготування (Мультикухар) |
45 - 90 °С |
Матеріал корпусу |
Неіржавка сталь |
Особливості |
Точна система приготування з електронним контролем температури (максимальне відхилення +/- 0.5 °C) |
Комплектація |
Апарат су-від |
Габарити (ВхШхГ) |
21 х 41 х 29 см |
Габарити в пакованні (ВхШхГ) |
23 х 45 х 33 см |
Вага |
3.5 кг |
Вага в пакованні |
4.2 кг |
Цвет изделия |
Неіржавка сталь/Чорний |
Країна-виробник товару |
Китай |
Країна реєстрації бренда |
Германия |
Основні | |
---|---|
Виробник | Profi Cook |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Споживана потужність | 520 Вт |
Відстрочка старту | Так |
Кількість програм приготування | 0 |
Стан | Новий |
Об`єм | 8.5 л |