Можливість використання комерційно доступної структурованої плівки в рулонах і структурованих пластикових пакетів.
Максимальна ширина плівки 30 см, довжина за потребою
10 вакуумних пакетів входять
Вологі продукти (ковпакова ковбаса, м'ясо) у вакуумному пакованні не висихають, сипкі продукти, як-от цукор, не сплутуються, а кава не втрачає аромату (як і інші ароматні продукти). Крім того, вони не вбирають запахів від інших продуктів, які ми зберігаємо в холодильнику.
Їжа неминуче зазнає хімічних змін, переважно спричинені дією: мікроорганізмів, температури, ферментів, повітря. Повітря — одна з основних причин псування продуктів. Процеси окиснення призводять до того, що їжа втрачає свої поживні властивості, смак і якість. Однак цього можна уникнути. Вакуумне паковання харчових продуктів продовжить термін зберігання продуктів і посуду, що зберігаються в такий спосіб.
Овочі сохнуть. Плод засліневелий. Жири стають прогоркими. Їжа може зіпсуватися по-різному. Основними чинниками, що прискорюють порчу харчових продуктів, є:
Щоб захистити продукти від псування або уповільнити їх погіршення, продукти треба ізолювати від зовнішніх чинників, що впливають на якість збережених продуктів.
Один із найкращих методів захисту харчових продуктів від зовнішніх чинників — зберігати продукти у вакуумному пакованні за правильної температури та далеко від сонця. Ось чому так популярні вакуумні пакувальники.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | ECG |
Країна виробник | Чехія |
Стан | Новий |
Основні | |
Тип | Побутової |