Хлібопічка ADLER AD 6019 з 15 програмами
Хлібопічка Adler AD 6019 — ваша альтернатива хлібу, доступному в магазинах. Якщо вам бракує смаку «справжнього хліба» або ви хочете, щоб він був приготований із високоякісних інгредієнтів, ви можете з комфортом спекти його в себе вдома.
Під час використання хлібопічки AD 6019 ви можете вибрати один із 12 режимів приготування та випікання тіста. Плануєте ви спекти хліба з непросіяного борошна, приготувати чудовий мармелад або спекти легкий французький хліб, ви виявите, що щоразу це не створює проблем. Насолоджуйтесь смаком свіжої випічки, у якій ви самі вирішуєте, які інгредієнти йдуть на сімейний стіл!
Специфікація:
- 15 програм
- Агітатори
- Знімний контейнер
- 850 Вт мощности
- різні ступені потемніння, від світло-коричневого до дуже сильного коричневого.
- 3 розміри буханки 1000 г, 1250 г, 1500 г
- Чашка з рулеткою
- Чайна ложка з мірним стаканом
- Вікно в віці
ПРОГРАММЫ ВЫПЕЧКИ:
- Програма 1: (Базова) Білий і змішаний хліб переважно складається з пшеничного або житнього борошна. Хліб має тверду консистенцію. Ви можете зробити хліб коричневим, встановивши кнопку КОЛІР.
- Програма 2: (французький) Для легкого хліба з тонкого борошна. Зазвичай хліб виходить повітряним із хрусткою скоринкою. Він не підходить для випікання, у якому потрібна олія, маргарин або молоко.
- Програма 3: (Цельнозерновий) Для хліба з високим вмістом борошна, для якого потрібна триваліша фаза замішування та збивання (наприклад, цільнозернове борошно та житнє борошно). Хліб буде твердішим та важчим.
- Програма 4: (Сладкий) Для хліба з начинками, як-от фруктовий сік, тертий кокос, родзинки, сухофрукти, шоколад або цукор. Завдяки тривалішій фазі росту хліб буде легким і повітряним.
- Програма 5: (Молоко та олія) Замішайте, підніміть і випікайте хліб з олією та молоком для хліба.
- Програма 6: (Без глютену) Замішок, підняття та випікання. Звичайні: борошно без глютену, рисове борошно, борошно з солодкої картоплі, кукурудзяне борошно та вівсянка.
- Програма 7: ( Супершвидка ) Замішування, підняття та випікання займає менше часу, ніж звичайний хліб. Але хліб, що випікається в цьому настроюванні, зазвичай менший за розміром і має щільну текстуру.
- Програма 8: (Тісто) Заміш, підняття та випікання, підняття з газованим напоєм або розпушувачем.
- Програма 9. (Замес) Встановлення часу замішування користувачем різної довжини.
- Програма 10: (Тісто) Замісити та піднятися, але без випікання. Видаліть тісто та використовуйте його для приготування булочок, піци, хліба на парі тощо.
- Програма 11 (Тісто для макаронів) Щоб борошно та вода або щось ще добре перемішалися.
- Програма 12: (Йогурт) Бродіння та приготування йогурту.
- Програма Marin (Консерви) Приготування джемів і мармеладу.
- Програма 144 (Випічка) . Для додаткового випікання занадто світлого або недовареного хліба. У цій програмі немає розминання чи підйому.
- Програма математики (Домашнє) Ви можете налаштувати кількість хвилин на кожній фазі замішування, підіймання, випікання й нагрівання відповідно до ваших уподобань.
Хлібопікарна машина обладнана двома заважалими, що забезпечує ідеальне поєднання інгредієнтів. Численні зручності перетворюють використання цього пристрою на задоволення! Ви можете вибрати розмір хліба (від 1000 до 1500 г) і колір скоринки, тобто ступінь підрум'янювання хліба. Усередині є знімна форма, покрита шаром, що полегшує видалення вже випеченого хліба. Додаткові функції, як-от підтримка температури або відкладений старт, дають змогу контролювати процес випікання. У кришці є віконце, через яке можна спостерігати за процесом випікання. Крім того, пристрій має РК-дисплей і кнопки в легкодоступному місці, що робить використання цього пристрою дійсно інтуїтивно зрозумілим!