Об'єм пристрою: 2,5-5,5 л/гумка температур 40-99 °C
Су-від (приготування у вакуумі):
Завдяки цьому методу приготоване м'ясо, риба та овочі готуються в особливо делікатному пластиковому вакуумному пакеті за порівняно низьких температур нижче 100 °C. Цінні вітаміни та поживні речовини неабияк зберігаються, і можна повністю відмовитися від жиру. Спочатку їжу упаковують у вакуумне паковання фольгою, а потім готують у воді за постійної температури 30-95 °C.
Характеристики:
- Для приготування у вакуумі, низькотемпературного приготування, нагрівання та збереження тепла
- Точне приготування завдяки електронному контролю температури — 40-99 °C із кроком 1 °C
- Великий світлодіодний дисплей, що показує встановлену та поточну температуру води та час (таймер)
- Корпус із матової неіржавкої сталі.
- Вмикаючи 2 решітки для зберігання продуктів
- Знімний внутрішній алюмінієвий горщик з антипригарним покриттям для легкого очищення
- Знімний шнур живлення
- 4 нековзні ніжки
— 24-годинний годинник
Технічні характеристики:
- Потужність: приблизно 550 Вт
- Об'єм пристрою: приблизно 2,5-5,5 літра:
- Довжина кабелю: приблизно 1 м
Розміри пристрою:
- ок. 42 x 29 x 27 см
Основні | |
---|---|
Виробник | Silver Crest |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Об`єм | 5.5 л |
Тип управління | Механічне |
Споживана потужність | 550 Вт |
Відстрочка старту | Так |
Країна виробник | Німеччина |
Гарантійний термін | 6 міс |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Висота | 29 мм |
Ширина | 42 мм |
Глибина | 27 мм |